Google-

mainonta

Google-mainonta eli hakusanamainonta tuo nopeita tuloksia

 

Google-mainonta on hakukonemainontaa: kun potentiaalinen asiakas etsii tietoa Googlesta, ensimmäisillä sivuilla näkyy orgaanisten hakutulosten lisäksi mainoksia kyseiseen hakuun liittyen. Google AdWords mahdollistaa mainosten näyttämisen valituilla hakusanoilla. Google-mainonnan hinnoittelu toimii klikkausperiaatteella: maksat tietyn summan silloin, kun mainosta klikataan. AdWords-mainonnalla saavutetaan tuloksia nopeasti ja tehokkaasti.

Google-mainonnan etuja:

  • Mainostat niille, jotka jo etsivät tarjoamaasi tuotteeseen tai palveluun liittyvää tietoa.
  • Vaikka mainosta ei klikattaisi, se näkyy joka kerta, kun sille määritettyjä hakusanoja käytetään.
  • Tulokset ovat mitattavia ja niitä saadaan nopeasti.
  • Jos ala on esimerkiksi kovin kilpailtu ja/tai kilpailijoina on suuria toimijoita, voi olla vaikea päästä ensimmäisille hakutulossivuille hakukoneoptimoinnin keinoin. Google-mainonnalla voidaan saavuttaa näkyvyyttä näiden yli.

Platina Google-mainonnan toteuttajana

Tarjoamamme Google-mainonta keskittyy tarkasti valittuihin, analysoituihin avainsanoihin ja hiottuihin mainosteksteihin massavaihtoehtojen sijaan. Meille on tärkeää, että sivustolle ohjautuu potentiaalisia asiakkaita, ei pelkästään kävijöitä. Seuraamme mainonnan tuloksia ja optimoimme kampanjoita aktiivisesti kävijästatistiikan perusteella.

Mainonnan onnistumiseen liittyy oleellisesti myös laskeutumissivun laatu. Tarjoamme apua laskeutumissivun optimointiin, jotta asiakaskokemus olisi mahdollisimman hyvä.

Toteutamme Google-mainontaa pääasiassa hakuverkostossa tekstimainoksina ja display-verkostossa bannerimainoksina.