Hakukonenäkyvyydestä kannattaa taistella.

Numerot kertovat totuuden.

%

Google-hauista tehdään mobiililaitteilla.

%

kuluttajista tekee Google-haun kaupassa ollessaan.

%

Google-käyttäjistä klikkaa mieluummin orgaanista hakutulosta kuin mainosta.

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization)

Hakukoneoptimointi tarkoittaa sivuston sisällön muokkaamista hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. Oikein suoritetulla hakukoneoptimoinnilla saadaan sivustolle ihmisiä, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita tarjoamastasi palvelusta tai tuotteesta. Näin sivustolle ohjautuu myös enemmän maksavia asiakkaita satunnaisten vierailijoiden sijaan.

Pelkästään Suomessa tehdään yli 30 miljonaa Google-hakua joka päivä. Valtaosa tästä liikenteestä pysähtyy ensimmäiselle tai viimeistään toiselle hakusivulle. Hakukoneet pyrkivät näyttämään tietoa janoavalle mahdollisimman relevantteja hakutuloksia arvovaltaisilta sivustoilta, ja tähän pystytään vaikuttamaan hakukoneoptimoinnin avulla.

Hakukoneoptimointi on kokonaisvaltainen, pitkäkestoinen prosessi. Sillä saavutetut tulokset eivät näy yhdessä yössä, vaan usein vasta kahden-kolmen kuukauden päästä. Tehokas ja oikein tehty optimointi on kustannustehokasta: se on erittäin tuottava ja pitkään vaikuttava investointi. Hakukoneptimoinnin avulla sivustolle ohjautuva liikenne on maksutonta.

 

Hakukoneoptimointi top 5

Sivuston hakukoneoptimointi on kannattava ratkaisu, koska:

  1. Optimoinnilla saavutetaan merkittävää kilpailuetua. Aina löytyy yrityksiä, jotka eivät mielestään hakukoneoptimointia tarvitse.
  2. Hakukoneoptimointi tavoittaa ihmiset, jotka ovat jo kiinnostuneita tarjoamastasi tuotteesta tai palvelusta.
  3. Hakukoneoptimoinnin ROI (sijoitetun pääoman tuotto) on parhaita koko markkinoinnin saralla.
  4. Optimointi vahvistaa brändiä.
  5. Hakukoneoptimoinnin vaikutukset ovat pitkäkestoisia.

Platina hakukoneoptimoinnin toteuttajana

Optimoimme sivustosi yksilöllisesti, tarkkaan analysoituja avainsanoja käyttäen. Emme käytä kyseenalaisia oikoteitä, vaan pyrimme rakentamaan kestäviä, pitkään vaikuttavia ratkaisuja. Kuukausittaisen raportoinnin ansiosta voit tarkastella ja vertailla tuloksia, ja pysyt tietoisena sivuston tilanteesta.

Optimoimme sekä sivustoja että verkkokauppoja, ja hinnoittelu riippuu avainsanojen määrästä. Täytä alla oleva lomake, niin kartoitamme sivustosi tilanteen hakukonenäkyvyyden suhteen ilmaiseksi.

Ilmainen sivustokartoitus!

Löytävätkö asiakkaat verkkosivuillesi? Näkyykö yrityksesi haluamillasi hakusanoilla?

Kartoitamme sivustosi hakukonenäkyvyyden veloituksetta.

Täytä lomake ja selvitä sivustosi tilanne:

7 + 7 =