Verkkosivut

Responsiiviset, myyvät verkkosivut toimivat markkinoinnin perustana

 

Lähes jokainen osto- ja tiedonhakuprosessi alkaa Google-haulla. Nykyaikainen, toimiva ja tyylikäs verkkosivu on tehokkaimpia keinoja potentiaalisen asiakkaan kiinnostuksen herättämiseen. 

Väitämme, että verkkosivu on itse asiassa yrityksen paras mainos. Miksi? Erilaiset mainoskampanjat voivat houkutella paikalle runsain joukoin kiinnostuneita mahdollisia asiakkaita, mutta kauppaa ei kuitenkaan tule. Mainoksen herättämä kiinnostus ei muutu konversioksi, jos sivu ei toimi. Kotisivut ovat kaiken perusta: niiden on oltava kunnossa, jotta markkinointikampanjoihin panostaminen kannattaa.  

Harkitse verkkosivujen uusimista, jos

  • sivut ovat hitaat ja näyttävät vanhanaikaisilta
  • sivut eivät toimi responsiivisesti
  • sivut eivät enää palvele tarkoitustaan (esimerkiksi yrityksen työnkuva tai yritysilme on muuttunut)
  • sivuja on hankala päivittää itse
  • sivut eivät myy

Platina verkkosivujen toteuttajana

Rakennamme responsiiviset, käytännölliset verkkosivut toiveidenne mukaan. Responsiivisuudella tarkoitetaan sitä, että sivusto sekä toimii hyvin että näyttää hyvältä laitteesta riippumatta. Valmiin sivuston käyttö ja päivittäminen on helppoa, ja se on tarvittaessa laajennettavissa erilaisin lisätoiminnallisuuksin. 

Sivut toteutetaan WordPress-pohjalle. WordPress-julkaisujärjestelmä on suosittu, sillä se on ilmainen, hakukoneystävällinen, monipuolinen ja hyvin räätälöitävä julkaisujärjestelmä. Internetin kaikista verkkosivustoista joka neljäs on toteutettu WordPressillä.

Toteutamme kotisivut kokemuksella ja ammattitaidolla. Tarjoamme kattavan valikoiman verkkosivupaketteja niin pienille kuin suurillekin yrityksille.